StreamBIM-dagen Stocholm 2024

Bild från StreamBIM-dagen 2023

Torsdagen den 11 april anordnar vi Svenska StreamBIM-dagen i Stockholm.

Hej och välkommen till årets StreamBIM-dag.

11. april klokken 11:30 på Nordic Light Hotel, Möteslokal Spectra. Adress: Vasaplan 7, 111 20 Stockholm, Sverige

I år har vi fått väldigt många förbokningar så platserna är tyvärr begränsade. Om du vill delta rekommenderar vi därför att du anmäler dig så snart som möjligt.

Registrera dig här: https://forms.gle/tzkfJb3c6hdRm3gq8

OBS: Om det blir fullt innan du hinner anmäla dig så kommer vi att sätta upp en väntelista för lediga platser som uppstår vid eventuella avbokningar. De som finns kvar på väntelistan och inte får möjligheten att komma vid detta tillfälle får istället möjlighet att förboka nästa StreamBIM-dag.

Vi ser fram emot en ny typ av StreamBIM-dag och det mest spännande programmet vi har presenterat i Sverige, hittills!

Det blir rekordmånga talare, som alla kommer att ha ett specifikt fokus på vad som har gjorts för att förbättra förutsättningarna för att lyckas, och vilken konsekvens det har fått för projektet eller aktören som presenterar.

Det betyder att vi kommer att få lite kortare men spetsiga och lösningsriktade presentationer som är lätta att förstå och där vi får resultaten serverade... Formatet kommer också att öppna upp för spännande och användbara möten och diskussioner efteråt, där alla aktörer också får möjlighet att ta reda på processen för uppnått resultat.

Program: