Hvem er vi som jobber med StreamBIM ?

Vår bakgrunn

Vi tror 3D BIM-programvare vil endre byggebransjen. Derfor fokuserer vi på ”MOBILE FIRST”, slik at du kan invitere alle som jobber i et byggeprosjekt til å samarbeide rundt 3D BIM-modellen.

Vår ide ble født på en buildingSmart-konferanse tilbake i januar 2012, da byggebransjen selv uttrykte at det var et stort behov for en intuitiv åpen BIM-software om man skulle få til de endringer man trengte og ønsket, slik at også de som jobbet ute i byggeprosjektene kunne delta i samhandlingen rundt 3D BIM modeller.

Derfor har vi, helt siden oppstarten av selskapet, fokusert på brukeropplevelse og UX design, og vi har brukt mye tid ute på byggeplassene, på brakkene og på kontorene. Vi har intervjuet beslutningstakere og brukere, vi har observert hvordan de jobber, vi har fått tilbakemeldinger, ideer og kommentarer. Vi har organisert workshops og sammen med kundene og brukerne har vi testet prototyper og skisser og slik har vi utviklet det som i dag er StreamBIM, og vi har utelukkende bare ett mål: Å utvikle den mest intuitive og brukervennlige 3D BIM-software som finnes og som også kan brukes på smarttelefoner og nettbrett.

… og vi lover at vi alltid vil jobbe tett med våre kunder og bruker fordi vår ambisjon er å utvikle bransjens mest brukervennlige 3D BIM-software.

 

Over 3 000 brukere

og nye brukere strømmer til hver dag

Å jobbe sammen med oss skal gi deg følelsen av kunnskap, lidenskap og utmerket service!

Vi tør å tenke utenfor boksen, vi lytter til våre kunder og brukere og vi jobber fokusert og smidig for å forbedre StreamBIM og utvikle nytt innhold.

I dag er vi et team på 9 personer, med forskjellig bakgrunn og ferdigheter; industrielle designere, BIM teknikere, programvareutviklere, markedsføring og salg, support, regnskap – en blanding av erfarne og unge innovative entreprenører. Noen av våre sr-utviklere har omfattende erfaring fra programvareutvikling, visualisering og 3D-teknologi fra andre bransjer. Vi jobber i 2 ukers produksjonsetapper og lanserer hyppige forbedringer og nytt innhold.

Vi er entusiastiske over de muligheter 3D BIM vil skape for byggebransjen. Ved siden av utvikle og designe StreamBIM, tilbyr vi derfor noen konsulenttjenester og organiserer opplæringer, for å vise og fortelle hvor lett det kan være å komme i gang med å bruke 3D BIM og vise frem mulighetsområdene.

Selskapet er eiet av de ansatte, og hovedkontoret vårt ligger i Strandveien 37 på Lysaker, like utenfor Oslo. Vi har et kontor i Trekronergade 110 i København og du kan også få informasjon om StreamBIM ved å kontakte Pro-Consult AS i Ringtunveien 5, 1712 Grålum.

Du er alltid velkommen til å besøke oss!

Kom igang nå!

Tilgjengelig for alle typer byggeprosjekter uansett størrelse, kunnskap og kompleksitet. Fast månedspris. Ingen pris pr bruker!

Test ut StreamBIM gratis Kontakt oss